Стани представител

Каним Ви в нашия екип…..

Стани представител

Search

GRIVNA-9  GRIVNA - 1

GRIVNA-7  GRIVNA-8

За ползата от магнитната бижутерия

МАГНИТНАТА БИЖУТЕРИЯ не лекува заболявания , но има укрепващ ефект. Тя позволява на тялото да възстанови  баланса си и да се самопредпази от външна инвазия. Неодимови магнити (най-често със сила 800 – 1200 гауса),  създават постоянно магнитно поле проникващо в човешкото тяло, като чрез индукция предизвиква био-електрически поток, който оказва благотворно влияние върху организма.  За около 20 минути цялата кръв на човека премина през китката му. Под действието на слабото магнитно поле кръвта става по-течна, подобрява се циркулацията на кръвта. Подобреното кръвообращение е винаги полезно, защото повишеното снабдяване с кислород допринася за оптимално функциониране на човешките органи и укрепването на имунната му система. Подобрява оросяването. Облекчава умора, болка, схващания. Чрез йонизация на кръвта оказва влияние на  нивото на холестерина и намалява отлаганията на калций по стените на кръвоносните съдове.

                          Носенето на магнитна гривна подпомага:

                         * Облекчаване на болката

                         * Подобряване на кръвообращението

                         * Освобождаване от стреса

                         * Увеличаване на клетъчно ниво на кислорода

                         * По-спокоен сън

                         * Подобряване на анти-инфекциозната защита

                         * Намаляване задържането на вода

                         * Увеличена оксигенация  на тъканите

Способността на магнитните полета да предоставят много клинични ползи, предполага, че техният начин на действие е на клетъчно ниво. Това се потвърждава от изследвания, показващи, че магнетизмът, променя динамиката на калций, калий, натрий и други йони, транспортирани през клетъчните мембрани, следователно, това може да има дълбоки ефекти върху системата на основните ензими, които влияят на производството на енергия. Човешкото тяло има хиляди различни ензими, всеки от които служи, да увеличи скоростта на химичните реакции в рамките на всяка клетка, така че те да могат да изпълняват своите функции. Без ензими, тялото не може да оцелее.

                                                                             Лечение на болката 

Магнитите подпомагат успокояване  на болката, особено на дегенеративен артрит (остеоартрит), спортни травми и хронична болка. Ключът за лечение на тези заболявания е да контролирате болката, защото в много случаи няма окончателно излекуване, а увреждащите ефекти в случай на артрит –  калциеви отлагания остават в ставите. Все пак има много заболявания, при които магнитите могат да подпомогнат лечението Ви: диабет, смущения в производството на инсулин, болезнена менструация (дисменорея), безплодие, церебрална парализа, остеопороза, синдром на хроничната умора, безсъние, астма, артрит, мигрена, нарушения на паметта , атеросклероза, тенис лакът, висок холестерол, фибромиалгия и отворени рани. Освен това милиони хора се възползват от положителните ефекти от магнитната терапия като превантивна грижа при умора, липса на енергия, стрес, главоболие, болки в гърба, болки в ставите, проблеми с кръвообращението. Магнитотерапията е допълнение, а не заместител на медицинското лечение.

                    (извадки от „Магнитите за Вашето здраве“ – Луи Доне, издателство Медицина и физкултура – 1990 год. и

              „Магнитотерапия“ –  Ганшиам Синг Бирла и Колет Хемлин, издателство Медицина и физкултура – 2004 год.)

                                   АТЛАНТИС ТУР почивки                                                   МЕДИЛАЙФ - ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

                             Почивки и екскурзии на остров Санторини                                                 Медилайф

           Изберете своята почивка                  Пазарувайте с отстъпки

Яндекс.Метрика Web Analytics