Стани представител

Каним Ви в нашия екип…..

Стани представител

Search

plakat_exkurzia - 04-4-2014-3За промоции вижте на www.medilife.bg

МАГНИТНА ПОСТЕЛКА ЗА ЛЕГЛО – ЕДИНИЧНА

ID TH1 – CCM 7   90 см х 190 см 

 актуална цена – www.medilife.bg

УСПЕШНО НЕУТРАЛИЗИРА „МРЕЖАТА НА  ХАРТМАН“

КОМПЕНСИРА НЕДОСТИГА НА МАГНИТНО ПОЛЕ В ДОМА НИ

 ВИЕ  МОЖЕТЕ  ДА  ПОЛЗВАТЕ  ПОСТЕЛКАТА  ВСЕКИ  ДЕН.  ПРЕДОЗИРАНЕТО  Е  НЕВЪЗМОЖНО. ИМАЙТЕ  ПЪЛНО  ДОВЕРИЕ  НА  СИСТЕМАТА  ЗА  СЪН    MEDILIFE

Изработена от 100% естествена вълна (серива вълна) и памучна материя от долната страна. Вградена магнитна система от 7 специални биомагнитни ленти със ССМ магнетизация, единствената полюсна конфигурация с доказана ефективност при редица клинични изпитания.

Магнитотерапия чрез магнитна постелка има  изключително профилактично действие върху организма!   Укрепва имунната система, нормализира смущенията в метаболизма! Нормализира функцията на централната нервна система! Балансира двата дяла на вегетативната нервна система! Подобрява кръвообращението и оросяването! Нормализира кръвното налягане! Облекчава ставни болки! Намалява периода на възстановяване след: бременност, фрактури на костите, инсулти, инфаркти, силно нервно напрежение, физическа умора и психологичен стрес.

„Мрежа на Хартман“ оказва пагубно влияние върху нашия организъм.

„…………През 30-те години на двадесети век немският учен – професор Хартман откри, че земята е покрита от ленти на излъчване с неизвестен характер. Най-вредно е да се спи в местата, където се пресичат така наречените ленти на Хартман. Лентите образуват обособена мрежа и са с широчина около 20 см. Разстоянието между тях е 2 метра в посока север – юг и 2, 50 метра в посока изток – запад.  Местата, които обитаваме, където работим и живеем , са разделени на невидими правоъгълници, които са ограничени от четири ъгъла – местата, където лeнтите се пресичат.    Установено беше, че това лъчение оказва неблагоприятно въздействие върху човешкия организъм. Особено вредно е излъчването над пресечните точки на лентите. Тези точки получиха наименованието геопатогенни точки. Самата мрежа бе наречена на името на откривателя си – мрежа на Хартман. Когато мрежата на Хартман е над подземни реки геопатогенните точки се сливат и образуват цели зони на излъчване (геопатогенни зони), които са изключително опасни. В стая с нормални размери има около осем геопатогенни точки. Ако леглото ви, работното ви място или мястото, където почивате, са над такава точка, имунната ви система е атакувана неусетно и постоянно от вредното лъчение. Зачестяват болестите……“

„…….Според последните изследвания на световноизвестни радиестезисти пребиваването върху лентите и върху техните кръстовки е причина за 80% от болестите при човека. Експерименти доказват, че само 2- 3 часа престой в такава зона за срок от време, който е строго индивидуален при всеки човек, може да предизвика развитието на някакво заболяване. При това без значение е дали се намираме в мазето на сградата, или на 200 м над него – вредното влияние е налице и в двата случая. Тази мрежа влияе еднакво отрицателно и върху хората, намиращи се пряко над Земята, и върху живите организми във въздуха…..“

Извадка от различни източници в интернет

Когато магнитно поле на постелката бъде приложено на човек, то ще прояви своя ефект първо върху движещите се тъкани – кръв и лимфа. Счита се, че магнитното поле съдейства за  увеличен приток на кръв, без да се променя диаметъра на кръвоносния съд. Това ще доведе до увеличаване на кръвообращението в даден участък, осигуряване на достатъчно кислород на  клетъчно ниво и от там на подобрен метаболизъм. Това се усеща първо като затопляне на дадения участък, последвано от намаляване, отшумяване на болката.

Технологията ССМ / Концентрично кръгово намагнитизиране /, която е приложена в предлаганата магнитна постелка осигурява магнитно  поле с еднакъв интензитет ориентирано перпендикулярно на кръвоносните ни съдове. Така се постига оптимален ефект от въздействието на магнитното поле върху нашия организъм.

НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ПОЛЗВАНЕТО НА МАГНИТНА ПОСТЕЛКА от:

Хора с вграден пейсмейкър или инсулинова помпа, по време на лъчетерапия и химиотерапия, хора с последна фаза на туберкулоза,  по време на бременност, както и при деца до 3 годишна възраст.

                                   АТЛАНТИС ТУР почивки                                                   МЕДИЛАЙФ - ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

                             Почивки и екскурзии на остров Санторини                                                 Медилайф

           Изберете своята почивка                  Пазарувайте с отстъпки

Яндекс.Метрика Web Analytics